За Мен

Аз съм учител по Йога и специалист в управлението на човешката биоенергетика от 2016, завършила Yoga Alliance USA.  Преподавам кундалини йога, виняса, виняса-ащанга йога, както и ин йога за дълбоко разтягане и дълбока релаксация, крия йога с тантра практики и женски енергийни практики. Била съм на множество семинари и обучения във връзка с йога, тантра и женска енергия. Работя основно с лични класове и изготвям персонални програми като помоагам на моите клиенти да намерят своя ресурс в здраво тяло и да се чувстват релаксирани, жизнени, сексуални и щастливи.

Когато бях малка мечтаех да съм психолог, като тинейджър мечтаех да съм лекар, междувременно винаги съм обичала спорта и той винаги е бил част от живота ми и винаги съм се интересувала от духовни практики. Когато срещнах йога почувствах как тя обединява всичко това в специална симбиоза и преоткрих себе си в нея.
Сайтът е изработен и се поддържа от изработка на сайтове, SEO оптимизация, Google реклама 2022 – 2024 Margarita-Grigorova.com. Всички права запазени
Обадете се