Какво зарежда жената със женска енергия? Упражнения за зареждане със женска енергия

Женската енергия е двигателят на света, батерията и филтърът за мъжете и магнитът за всичките ни мечти, здраве и младост. Жената има нужда от регулярна грижа и зареждане, защото тя е най-вълшебното творение на природата.
– Контактът с природата е един от основните енергийни батерии за жената. Това е директния контакт с природата като да ходиш боса по тревата или по пръстта, да гледаш пламъка на огъня,  да плуваш (водата има силни свойства да въздейства на женската енергийна система) и всичко, което осигурява директния допир с природните масивни елементи.
Упражнение:
Осигурете си осамотено и тихо място и запалете свещ, в близост до вас. Фокусирайте погледът си върху пламъка и не го отмествайте. Слейте цялото си съзнание в пламъка и си позволете мислено да се слеете с него. Останете само наблюдател на мислите си, които се движат около вас. Не се поддавайте да бъдете извлечени от мисли, но и не ги гонете. В този момент съществувате само и единствено вие тук и сега. Нищо друго и никой друг. Останавете съзнанието си затворено в пламъка в продължение на няколко минути.
Напишете ми дали ви се е отдало и дали са възникнали трудности.
– Мощен енергиен стимулатор са женските енергийни практики, осъвършенствани да изчистват и насищат енергийната ни система до идеална пълнота.
– Основополагащо за качеството на женската енергия е чистотата на мислите и емоциите. Докато в душата живеят гнева, обидата и всички разрушителни чувства, то каквито и външни стимули да ползвате, за качество на женската енергия не може да се говори.
Чистотата на мислите и емоциите е многостепенен процес, който ще вървим заедно и постепенно.
 Има много психологически и медитативни техники за трансформация на деструктивните чувства в любов, радост и достатъчност.
– Средата на живот. Чистотата на дома и работното място се отразяват пряко върху психическите ни възприятия, а подредеността на всичко в живота ни отваря енергиен канал за получаване на пари и материални придобивки.
Упражнение :
Сигурно сте чували израза “Парите обичат реда”. Това се отнася не само за подреждането на банкноти по стойността ин, но и за това, че парите представляват СТРУКТУРИРАНА ЕНЕРГИЯ. Тя идва там, където за нея има място. Когато във вашето пространство цари хаос, енергията на парите не се материализира, не се превръща в нещо осезаемо и конкретно. Тя се разпилява в пространството, оставайки само потенциална.
Особено важно е да подредите кухнята и шкафофете в нея. Изберете си един от нейните шкафове. Прегледайте и изхвърлете всичко, което не ви е полезно и е счучено, старо и тн. Оставете само това, което ви харесва и го подредете, така че като го отворите всичко да е сортирано и лесно достъпно за вземане.
Всеки ден оправяйте по едно кътче в кухнята си докато не я превърнете в подредено и уютно място, пълно с хармония.
– Грижата за външния вид и тялото: да се храните здравословно, да спортувате, да изглеждате винаги красиви за самите вас. С вашата красота правите Вселената едно по-добро място, така че бъдете красиви и вкъщи за самите себе си и носете винаги дрехи, в които се чувствате звездно.
– Женствените танци и ин йогата са пряк инструмент за зареждане, защото въздействат пряко на въбрациите.
Упражнение:
Много от болестите и оплакванията ни се дължат на проблеми на вегетативната нервна система, която контролира 80% от функциите на тялото ни. Тя има два дяла – симпатиков и парасимпатиков, които трябва да са в баланс. Съвременното западно общество живее в непрекъсната симпатикова доминанта. Физиологичният стрес стои в паметта на клетката и намалява защитните функции на организма. Тялото е в позиция „бий се или бягай„. Симпатикусът е този, който ни кара да сме по-възбудени, по-напрегнати. А ние се чувстваме така почти непрекъснато, заради стреса, в който живеем. Разтягането успява да активира парасимпатикуса, който връща на тялото усещането за спокойствие и баланс. Затова при практика на разтягане на една или повече групи съединителна тъкан в тялото, много хора се отпускат и дори заспиват. Изследвания показват, че приложението на техниката въздейства положително върху сърдечната честота. Тя е критерий за функционирането на ВНС. Постига се фаза на по-дълбока релаксация. В тази фаза, хранителните вещества и течности се абсорбират, асимилират и доставят до тъканите по-лесно, отпадните метаболитни продукти се отстраняват и клетките имат възможността да се възстановяват и регенерират.
Изберете си една разтегателна асана и я заемете. Когато намерите усещането за приятно разтягане (но в никакъв случай болка), останете в нея 3 или 4 минути.
– Удоволствието. Колкото повече си угаждаме на капризите и колкото по-непрактични са те, толкова повече ни зареждат. Всеки ден  отделяйте време за поне две неща, които ви доставят удоволствие, а в идеален вариант изживявайте всеки момент от ежедневието си по начин, който ви носи наслада.
– Творчеството е много мека и магнетична енергия. То прави чудеса с психиката и с чувствата. Препрограмира вибрациите до съвършенство. Жена, която живее целия си ден през спектъра на творчеството е най-силно заредената батерия за Вселената. Затова посвещавайте желание и творчество във всичко, което правите.
Ако почувствате липса на воля или сили да издържите целия ден само на плодове, ако не успявате да се организирате и да приоритизиеате себе си, мантрата или останалите упражнения, спомнете си, че вие сте част от Вселената и Вселената е част от вас. И вие я правите едно по-добро място, а първата стъпка е вашето щастие. И ако възникнат въпроси или трудности, не се колебайте да ме потърсите за безплатна консултация!
Сайтът е изработен и се поддържа от изработка на сайтове, SEO оптимизация, Google реклама 2022 – 2024 Margarita-Grigorova.com. Всички права запазени
Обадете се