Хранене според луната, Лунен режим

Отдавна е доказано, че луната влияе върху различни процеси, протичащи на планетата и това си е чиста физика. Влиянието на лунните ритми се отразява върху бързината и интензивността на освояване или изхвърляне на храната от организма.
Всички знаем, че телата и чувствата на жените се влияят от много неща извън нашия контрол.  Проучванията показват, че едно от тези влияния е Луната – спътник на Земята, който се върти около нас в 29,5-дневен цикъл на хиляди мили.  Всеки месец лунният цикъл преминава от пълнолуние до новолуние, като се движи в различни позиции и диктува нашите настроения, сексуални желания и дори репродуктивни тенденции.
Луната е знакът на женската енергия, именно, защото ние черпим силите си от нея и живеейки спрямо нейните ритми, можем да вземем всичко, което ни предлага ресурсът на Вселената.
Докато някои жени живеят на полусъединител и се надяват късметът да се смили над тях, други съвършено добре познават лунния ритъм и умело постигат пълен синхрон с лунарната енергия.
Кои са основните фази на Луната, как да синхронизираме един от базовите житейски аспекти с нея – а именно храненето и какво означава знакът, под който се намира?
В знакът на Козирог или познат още като “ден на корените” , преобладава качеството на солта и през този ден се извършва подхранване на кръвта. В зависимост дали тялото ви е тип “алфа” или “омега”, имате нужда от повече или по-малко количество сол. Във всички случаи обаче, в ден под знака на Козирог, кръвоносната система е под неблагоприятно въздействие, затова храните или соковете трябва да бъдат с червен цвят, който подпомага работата на кръвоносната система. Това могат да бъдат ягоди, червени чушки, червено цвекло, домати и още много.
Червеният цвят стимулира виталноте и земни видове енергия, а женската енергия е именно земна. Червеният цвят на хранителните продукти активизира работата на черния дроб и спомага образуването на червените кръвни телца.
По време на новолуние, а именно 24 часа след настъпването му, активно се извеждат от организма вредните вещества. Този процес може да се поддържа, ако в продължение на няколко часа не се яде.
➡️ Опитайте се през този ден да приемате само течности и плодове. Направете си детоксикиращ чай и оползотворете силната лунна енергия като прекарате сутринта си в приятната компания на чая и някоя лека и приятна йога практика за зареждане на енергийното поле.
24 часа след настъпването му, Новолунието се сменя от младата нарастваща Луна и остава в този етап в продължение на 14 дни. По време на тях организмът е възприемчив към токсини и въглехидрати и натрупва активно запаси. Затова лесно и бързо се пълнее и е препоръчително да се приема храна на малки порции и храненето да се завършва преди да усетите ситост и не по-късно от 18 ч. вечерта.
Младата луна се сменя от Пълнолунието, когато организмът е особено възприемчив и чувството за глад през този ден се усеща особено остро. През този ден от месеца се напълнява най-много.
И накрая лунният цикъл се затваря с Намаляващата Луна. Тя подпомага отделянето на вредните вещества и шлаки от организма. През тези 14 дни можете да ядете каквото поискате и няма да напълнеете.
➡️ Новолунието е специален и мощен ден за сбъдване на желания. Вариянтите за сбъдване са 2 :
– или по време на зарежда ща женска енергийна практика се изпращат към Вселената в рамките на 24 ч. от настъпването му
– или в рамките на 8 ч. след настъпване взимате лист хартия и химикал и ръчно записвате желанията си. Трябва да бъдат не повече от пет, всяко трябва да е в положителна форма и да се касаят само до вас самите !без да включват други конкретни лица!
Най-отдолу пишете датата и си го прибирате.
През тези 8 часа желанията, които обладават душата ни, са в синхрон с  Вселената и можем да им се доверим.
Последвайте страницата ми и ако възникнат въпроси или трудности, не се колебайте да ме потърсите за безплатна консултация още сега!
Сайтът е изработен и се поддържа от изработка на сайтове, SEO оптимизация, Google реклама 2022 – 2024 Margarita-Grigorova.com. Всички права запазени
Обадете се