Енергийни практики За по-добър секс

Ако ти:

  • често си изморен и нямаш енергия
  • имаш ниско либидо и не ти се прави секс
  • искаш да повишиш и развиеш сексуалната си енергия за да се радваш на по-интензивни усещания с твоя партньор
  • често се разболяваш
  • губиш концентрация и нещата не ти се случват
  • имаш апатия към живота и нямаш страст към нищо
  • забелязваш, че остаряваш преждевременно
Това означава, че ти е спаднало нивото на сексуалната, на жизнената енергия, защото сексуална и жизненана енергия са едно цяло,а сексуалната енергия е само проявление на жизнената. Когато активираме енергийните канали – това активира и цялото ни енергийно поле. 
Работим активно с втора и пета чакра, които са свързани и работят заедно, както и въздейства е пряко на електрическите свойства на гръбначно-мозъчната течност.

Подобри сексуалността си днес!

В програмата се включва древна система от практически техники за съзнателно придвижване на енергията в тялото, които използват огромна творческа енергия на сексуална страст: 
– 5 тибетски практики които помагат да активират 2 и 5 чакра и подсилват енергията на младостта (връщат енергийното тяло в равновесно състояние и при продължителна практика помагат на  ендокринна та система винаги да функционира с норматива на 25 годишен човек) 
– дихателни практики, които позволяват да задвижете вашите чакри да работят по правилен начин и да премахнете блокажите, които ви пречат да преживявате вашите чакри на 100%. Чрез дихателните техники осъществявате пряк контрол върху психиката си и качеството на поток на енергийните канали. 
– тантра практики, които позволяват да отключите сексуална енергия и често хора след тези практики започват да получават енергийни оргазми.
 
След уебинара вие :
– ще почувствате много силна възбуда и желание за секс
– ще се научите да влияете на физиката и психиката си по начин, по който ще отключите пълна активация на сексуалния поток от енергия
– освен това, ще имате енергия на отпускане, лекота, баланс и желание за новите мечти и страст към живота.
– ще се чувствате тонизирани и енергизирани с желание за активност и творчество

Не се препоръчва за хора с обострена форма на дискова херния и тежки сърдечно-съдови проблеми

Сайтът е изработен и се поддържа от изработка на сайтове, SEO оптимизация, Google реклама 2022 – 2024 Margarita-Grigorova.com. Всички права запазени
Обадете се